رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

ملاقات دوباره سفیر آمریکا در بغداد با السودانی

ملاقات دوباره سفیر آمریکا در بغداد با السودانی محمد شیاع السودانی نخست وزیر عراق امروز شنبه باز هم میزبان سفیر آمریکا در بغداد بود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۰ - ۰۸ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 30
کد خبر: ۱۵۶۶۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، دفتر سودانی در بیانیه‌ای که در اختیار رسانه‌ها قرار گرفت، اعلام کرد: آلینا رومانوسکی سفیر آمریکا در عراق امروز به دیدار محمد شیاع السودانی نخست وزیر عراق آمده و مراتب تبریک و شادباش دولت ایالات متحده را به مناسبت گرفتن رای اعتماد از پارلمان و آغاز فعالیت‌های دولتش به وی ابراز داشت.

در این بیانیه تاکید شد: در جریان این دیدار کلیات روابط دو جانبه بین عراق و ایالات متحده و راهبردهای توسعه آن در چارچوب منافع دو کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

گفتنی است چند روز قبل و پیش از جلسه رای اعتماد به کابینه السودانی نیز سفیر آمریکا به دیدار السودانی آمده بود.

به گفته برخی از رسانه‌های عراقی، آمریکا یکی از مخالفان اصلی به قدرت رسیدن چارچوب هماهنگی و طرفداران مقاومت محسوب می‌شد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار